Stručni portal pomorsko dobro

Maritime Public Domain - Maritime Demesne - 13 godina s vama

osvrt na zakon

Kundih savjetovanja

Nakon dugogodišnjeg uspješnog djelovanja Kundih-Pomorskog konzaltinga d.d. iz Rijeke, od 1. lipnja, 2015. sva prava na Portalu www.pomorskodobro.com kao i organizacija stručnih savjetovanja i radionica o pomorskom dobru i morskim lukama uključujući i Internet oglašavanje prenesena su na Kundih Savjetovanja iz Rijeke.

Agencija 05vizija.net iz Pule pruža Kundih Savjetovanju cjelovitu poslovnu administrativnu i web logistiku oglašavanja i organizaciju stručnih savjetovanja o pomorskom dobru.

Urednik portala je Kap. d.pl. Branko Kundih, dipl.iur.

Agencija 05vizija.net Pula

05vizija.net ima veliko iskustvo u poslovima posredovanja i izradi web stranica raznih formata za široki krug naručitelja. Pregled svih referenci za izradu web stranica možete pogledati na službenim web stranicama www.05vizija.net.

Sve informacije vezane za oglašavanje na portalu www.pomorskodobro.com kao i pitanja vezana uz stručna savjetovanja zatražite na e-mail adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli..

Gost portala

Autor

Autor: Prof. dr.sc. Tihomir Luković, ASPIRA - Visoka poslovna škola za menadžment i turizam, Split/Zagreb
Hrvatske marine i goodwill

U fokusu struke

Autor

Autor: Kap.d.pl. Branko Kundih dipl. iur.
Određivanje pomorskog dobra ili circulus vitiosus

Danije Frka 200px

otvorena pitanja

Danije Frka 200px

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.