Stručni portal pomorsko dobro

Maritime Public Domain - Maritime Demesne - 10 godina s vama

ban 092020

Stručno savjetovanje u RijeciSavjetovanje je održano u organizaciji Kundih pomorskog konzaltinga d.o.o., Portala Pomorsko dobro iz Rijeke i 05vizije.net iz Pule pod pokroviteljstvom Hrvatske gospodarske komore, Primorsko-goranske županije, Udruge gradova Republike Hrvatske i Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske.

Cilj savjetovanja bio je analizirati ključne probleme gospodarskog korištenja pomorskog dobra, posebno turističkog sektora te ponuditi odgovarajuća rješenja i prijedloge.

Ispred Primorsko-goranske županije koja je bila jedan od pokrovitelja ovog stručnog savjetovanja skup je pozdravio župan Zlatko Komadina koji je komentirajući novi zakonski prijedlog o pomorskom dobru naglasio da se struka o tome nije puno pitala.

U ime organizatora svim sudionicima , predavačima ,pokroviteljima i sponzorima savjetovanja obratio se i zahvalio Branko Kundih.

Program, zaključke i prijedloge Savjetovanja možete preuzeti u nastavku:

Program savjetovanja
Zaključci i prijedlozi savjetovanja

 

Gost portala

AutoriAutori: prof. dr. sc. Gordan Stanković & doc. dr. sc. Iva Tuhtan Grgić
Ulaganja i pretvorba na pomorskom dobru

Pokrovitelj

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.